Kul med semester

Ja det är ju en av höjdpunkterna på året tycker jag att planera semestern. Det är så underbart att göra planer för något kul som man ska göra och hitta på med familj och vänner. Så det är inte så konstigt att många tycker att det är höjdpunkten på året. Och det är ju bra att det är det för så många. Jag tycker att det är så intressant att man kan längta så mycket till det, och jag tycker att vi i Sverige är väl lite av experter att längta till semestern och vilja prata om vad vi ska göra och så vidare.

Mycket att hitta på 

Ja det finns verkligen så mycket man kan göra och ibland är det lite svårt att veta vad man ska välja att hitta på när det finns så mycket att välja på.
Något som min bästa väninna var sugen på förra året i alla fall vara att köpa en husvagn och ha husvagns semester och det låter ju inte helt fel precis. Det kan faktiskt vara väldigt mysigt och kul. Det finns många olika typer av husvagnar som till exempel en rimor, det kanske är något.
Ja får se om det blir av i år att dom skaffar sig en husvagn eller husbil. Hoppas det för det skulle nog passa dom väldigt bra skulle jag tro.
Hur som helst hoppas jag att alla får en härligt semester i år så att man får vila upp sig och hitta nya krafter. Det är ju det semestern är till för och det är ju underbart att det är på det viset att vi har det så bra i Sverige att vi får ta ut semester och bara njuta av den. Det är något som vi måste uppskatta mer för det är inte alla som har det så bra som vi har det.